Giulia Ștrebeli- Experiența numită viață


Sunt un om pozitiv!”, așa a început întâlnirea noastră cu Giulia Ștrebeli!
Seară pozitivă din 12 martie a avut-o ca invitată pe Giulia Ștrebeli, femeie, soție, mamă, fotograf pasionat de familie.

Super femeia Giulia s-a pregătit pentru acest eveniment extrem de bine, iar mie mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu ea. Pe tot parcursul serii au curs poze făcute de ea și echipa ei de la Roland Studio.

Super mămica Giulia, mama a trei fete faine, Maya, Timeea și Sara, însărcinată cu al patrulea copil, mult așteptatul băiețel, Arthur este confortabilă cu vorbitul în public.

Iată câteva dintre cuvintele Giuliei care mi-au marcat seara.

👉Horia Sabău, primul ei mentor în munca pe teren, a sfătuit-o pe Giulia, cuvinte care au marcat-o profund: ”Giulia, mireasa și-a cumpărat rochia cu un scop. Ea trebuie să vadă broderia, dantela, nasturi, mărgele, toate detaliile”

👉Recunoaște că soțul ei este susținătorul ei numărul 1 în tot ce face, ”care susține ca eu să fiu de 10 ani tot gravidă!” :))

👉Giulia mărturisește că energia îi vine de la ”oamenii cu care se întâlnește zi de zi”, că vizionând filmul The Secret a realizat că tot ce îți dorești poți atrage asupra ta, că a vizionat acest film chiar și împreună cu echipa ei la studio.

👉”Atunci când ne dorim să ajungem undeva, să ne ghidăm după modele de oameni care au deja niște realizări. ”


👉Dacă ar fi un lucru pe care ai vrea să schimbi, care ar fi acela?
A fost o întrebare venită din public, tocmai pentru că invitata Serilor Pozitive și-a dorit ca întâlnirea să fie interactivă.
Într-o discuție legată de Feng Shui, astrologie și astrogramă, Giulia a mărturisit că, de fapt, este în buletin Ioana Maria, dar numele inițial era Roxana Maria, dar niciodată nu s-a identificat cu acest nume.
Giulia din clasa a VIII-a a ales să fie Giulia și nu Ioana Maria…. Probabil…. Schimbându-și destinul!
👉Care este cheia succesului?
Munca este foarte importantă, dar vine după pasiune, te naști cu un har, dar dacă nu folosești ceea ce ai primit ca har, este ca și cum ai îngropat talanții.
Dar, atunci când muncesti pentru tine este de 1000 de ori mai greu decât dacă ești angajat.


👉Când petreceți timp cu familia?
Ne-am propus să petrecem cât mai mult timp cu rulota în natură, în zonele mai puțin căutate, să mergem off-camping, pentru că din natură ne luăm energia, de la iarbă, de la copaci, de la vânt și ploaie.
Cu rulota simțim că trăim cele mai prețioase momente.

👉Care sunt dezavantajele faptului că lucrați împreună?
Faptul că plecăm deodată de acasă, că lăsăm fetele cu bunicii, că eu sunt șeful lui, iar el este șeful meu. Este frustrant pe moment, mai ales după ce am editat o oră pe o poză, dar ne ajutăm reciproc pe termen lung, pentru vă lucrăm împreună. În general, femeile și bărbații văd lucrurile diferit și asta se reflectă inclusiv în editarea fotografiilor.

👉Cum îți dai seama ce tip de editare se potrivește fiecărui client?
Nu îți dai seama. Însă editările de tip clasic vor fi actuale și peste 2 ani, peste 5 ani și 10 ani.



Giulia nu a vrut să încheie seara fără a mulțumi echipei ei, Alina, Paula, Zsolt.
Mulțumesc pentru poze și pentru premiile frumoase la tombolă!
Felicitări, Elena Bochiș pentru premiul constând într-o sesiune foto de studio și Dana Mera, pentru mini cursul de fotografie!

Închei și eu acest articol mulțumind gazdelor, Sorin Orzac & La Tour!
Mulțumesc pentru tot, Giulia Ștrebeli! http://www.rolandstudio.ro/
Fiți buni, mai ales cu voi,

Roxana Cutureanu
18 martie 2019


Comentarii