”Trăim mai mult, dar trăim mai bine?”prezentarea 2 Dr. Giuseppe Maffi-LifePharm


Dr. Giuseppe Maffi, Cercetătorul companiei LifePharm prezent la Întâlnirea Europeană din Belgrad, 6-7 octombrie 2018, vorbește în cea de-a doua prezentare a lui despre cum arată viețile noastre din perspectiva calității vieții.

Trăim mai mult, dar trăim mai bine?

Ce ne face să îmbătrânim?

lumina UVA/UVB

-factorii de mediu
-dieta dezechilibrată
-poluarea
-stress
-timpul
Etc.

Este un proces normal, dar ce putem face? Putem avea o dieta echilibrată, putem face sport, să dormim suficient (minim 7 ore), dar trebuie să avem grijă de cele mai afectate sisteme ale corpului nostru care se degenerează:
Digestiv
Circulator
Imunitar.

Dr. Giuseppe Maffi, pentru o mai buna intelegere, face o analogie în prezentarea lui, cum să avem grijă de corpul nostru, ca și cum am avea grijă de casa noastră.
Laminine reprezintă pentru corpul nostru ceea ce reprezintă fundația pentru casa noastră, astfel că baza trebuie să fie una solidă, consistentă, puternică. (Compoziția LAMININE

Formula patentată opt9™- 620 mg
conține:
- extract de ou;
- proteine de mare (cartilaj de rechin);
- Fito-proteine (boabe fermentate de mazăre galbena). Laminine singurul produs din lume care conține fibroblaste factor de creştere (FGF – fibroblaste growing factor), precum şi vitamine şi minerale.


Omega+++ oferă o circulație bună în corpul nostru, în aceeași manieră în care ventilația și aerisirea le reprezintă pentru casa noastră. (Produsul Omega +++ al companiei LifePharm contine: factor de crestere a fibroblastelor (FGF2), Omega 3, 6 si 9, Coenzima Q10 si vitamina K2.)


Digestive+++ te ajută să păstrezi și să asimilezi ceea ce ai nevoie și să elimini ceea ce nu este necesar, la fel cum se întâmplă cu instalațiile dintr-o casă. (DIGESTIVE+++ contine enzime pentru digestie optima, prebiotice si probiotice)


Immune+++ te ajută să întărești și să îți protejezi corpul în același fel în care pereții și izolația casei protejează clădirea. (Immune +++ este un produs complex pentru intarirea sistemului imunitar si cu efect puternic antioxidant, compus din 3 parti cu actiune sinergica: 1. Vitamina C cu bioflavonoizi si metaboliti lipidici care ii asigura o absorbtie foarte rapida si actiune timp de 24 de ora 2. Amestec de plante si fructe 3. Amestec de ciuperci


ABC-ul sănătății noastre:
Anti-stress
Blood - Vasele de sânge (en. blood=ro. sânge)
Collagen-Colagen pentru piele, oase, dinți
Decrease tiredness- Reducerea oboselii prin cresterea nivelului de energie
Energy-Energie
Fast recovery-recuperare rapidă (post antrenament, post situații operatorii, post traumatisme etc)
Stable emotions- emoții stabile

Sistemul digestiv întâmpină o problemă odată cu îmbătrânirea: producția de enzime digestive scade cu 10 procente per decadă de vârstă după pragul de 20 de ani.
Iar dacă sunt prea puține enzime digestive, Laminine și celelalte alimente și suplimente nu sunt digerate corespunzător. Răspunsul îl reprezintă suplimentarea cu Digestive+++.

În ceea ce privește sistemul circulator, despre artere știm că circulația sângelui este îngreunată de colesterolul ”rău” (LDL) și de depunerile de Calciu.


Cât despre sistemul imunitar, s-a constatat că un sistem imunitar deficitar afectează buna funcționare a întregului organism. De la Institutul National Anti-Aging aflăm că ”studiile au arătat cum odată cu vârsta, celulele imunitare innascute isi pierd abilitatea de a mai comunica unele cu altele. Asta face ca reacția lor să fie îngreunată.”
Un sistem imunitar slăbit este compromis din cauză că nu are suficiente celule B, T, NK pentru a lupta cu virușii și bacteriile.
Răspunsul îl reprezintă suplimentarea cu Immune+++ care ajută la creșterea numărului de celule T,B, NK, tocmai pentru a întări sistemul imunitar.
Aceste suplimente ale companiei LifePharm lucrează împreună în Sinergie, pentru sănătatea întregului organism.
PowerHouse pentru sănătate. 

Despre beneficiile consumului suplimentelor Laminine, Digestive+++, Omega+++, Immune+++ am scris un articol aici.

Traduce și grafică: Roxana Cutureanu
Adaptare: Farmacist Flavia Șofron
16 octombrie 2018

Comentarii