Intalnirea de la Belgrad: Prezentare Dr. Giuseppe Maffi-serul Lamiderm


Salutare, oameni buni, 

Scriu cu bucurie acest material, la doar cateva zile de cand ne-am intors de la Intalnirea Europeana LifePharm LifeEnriched, 6-7 octombrie 2018. 

Va redau sinteza informatiilor prezentate in a doua zi de conferinta, de catre doctorul Giuseppe Maffi, cel mai proaspat membru al echipei de cercetatori LifePharm. Este absolvent al Facultatii de Stinte Biologice din Miami, Statele Unite si lucreaza ca si consultant independent pentru mai multe companii multinationale farmaceutice. Competenta lui este in mecanismele anti-aging mitocondriale, cu expertiza in masurarea si managementul stressului oxidativ. 


Discutia a plecat de la Serul Lamiderm Apex care contine:
-extract de ou de gaina fertilizat
-lizil oxidaza
Beneficiile serului:
– Revitalizează fermitatea si elasticitatea, dand strălucire naturala și sănătoasa pielii;
– Iluminează pielea in mod natural;
– Rehidratează pielea, menținând-o supla în mod natural;
– Protejează pielea de razele UV;

Cum functioneaza?
Serul actioneaza asupra:
-colagenului => ajuta la inlocuirea celulelor moarte din piele
-elastinei => reface pielea, in cazul in care este deteriorata
-fibronectinei=>repara la nivelul tesuturilor.


LOX (lizil oxidaza) este o enzima naturala care exista in pielea noastra si este esentiala pentru un ten sanatos si tanar.
Graficul din imaginea alaturata arata studiul facut de Universitatea din Toronto.
Dupa doar 3 zile de utilizare a serului, colagenul a crescut cu 250%, elastina a crescut cu 200%, iar fibronectina a crescut cu 350%.

Despre Dermatest, (http://www.dermatest.de/en) cercetatorul LifePharm afirma ca este un institut de talie internationala, cu renume de nivel mondial si ca rezultatele acestui institut sunt de incredere si sunt recunoscute in lumea medicala.
In acest institut sunt laboratoare in care lucreaza medici cu specializare pe dermatologie si alergologie care masoara tot ce tine de parametrii pielii.

Produsulului Lamiderm i s-a dat 5 stele din 5 datorita imbunatatirii tuturor parametrilor vizati.
Iata rezultatele:

1)     Reducerea adancimii ridurilor cu 31.77% odata cu aplicarea serului Lamiderm
2)     Luminozitatea zonelor intunecate si disparitia petelor maronii cu o medie de 68% odata cu aplicarea serului Lamiderm.
3)     Elasticitatea pielii a fost imbunatatita cu 14.63% odata cu aplicarea serului Lamiderm.

Ce altceva mai exista in serul Lamiderm?
1.     Complexul de luminozitate
2.     Complexul de hranire a pielii
3.     Complexul de protectie si reparare
4.     Sistem de livrare in profunzime

1.     Complexul de luminozitate este un amestec exclusiv din sapte plante elvetiene recunoscute ca avand rezultate pentru ten: menta, ciubotica cucului, ventrilica, cretisoara, roinita, nalba de padure.
2.     Complexul de hranire a pielii contine: coenzima Q10 impreuna cu vitamina C si E, pentru a intari celulele impotriva foto-imbatranirii (cand stai prea mult la soare) si pentru a imbunatati sanatatea pielii.
3.     Complex de protectie si reparare contine extracte din 5 fructe care stimuleaza  vitalitatea celulei: kiwi, capsuni, afine, merisoare, rodie.
4.     Sistemul de livrare in profunzime este bazat pe sucul de Aloe Vera si extractul de ulei de seminte din floarea soarelui pentru a patrunde in adancime fara a cauza iritatii, dar si ulei de cocos pentru a ajuta la o absorbtie mai buna.



Final prezentarea 1, revenim in curand cand facem urmatoarele.
Traducere si  Copyright grafica: Roxana Cutureanu
Adaptare: farmacist Flavia Sofron


Comentarii