"Descopera-ti misiunea personala", cu Sanda Ciorna


Dintre toate evenimentele de pană acum, la acesta a venit cel mai mare număr de invitați: 40!

 Am simțit bucurie, nerăbdare, fericire și drag de toată lumea și de toți oamenii care au participat marți, 23 octombrie, la View Coffee la întâlnirea cu Sanda Ciorna și ”Descoperă-ți sensul vietii”.




 Despre Sanda Ciorna, chiar ea se descrie că este inginer, artist vizual, master coach, master NLP, trainer, public speaker, fiică, mamă, soră, prietenă, colegă, etc și lista ar putea continua….astea, dar dincolo de aceste roluri… Sanda este o ființă de lumină care a venit pe acest Pământ ca să evolueze și să facă lumea un pic mai bună prin existența și experiența ei.

 Pentru că este o fire curioasă, așa a ajuns să urmeze cursurile Academiei Române de Coaching a Loredanei Latiș.


 În urma absolvirii cursurilor de master coach, NLP, public speaker și trainer a ajuns să se cunoască mai bine, îndepărtând straturile de îndoieli, resentimente, regrete.

 După toate aceste experiențe, poate să spună că și-a luat puterea înapoi, renunțând la dependențe și atașamente, reconectandu-se la divinitatea din interiorul ei, obținând astfel, echilibru mental, fizic, emoțional și spiritual.

 Tocmai pentru că are atât de multe de oferit, am rugat-o pe Sanda să vină la o Seară Pozitivă și să ne împărtășească din experiența ei.  


 Pentru început, Sanda ne-a destăinuit cum să facem o identificare a valorilor și a calităților. 

 A făcut o descriere a procesului de creație, ajutându-ne să înțelegem starea de prezent. Sanda ne-a povestit despre cum reușește să se conecteze în starea de prezent atunci când se pregătește să picteze.

 Trainerul ne-a dat recomandări pentru cum să intrăm în starea de observator atunci când devenim prea prinși în cotidian.

 Și, cred eu, partea cea mai interesantă a întâlnirii a fost cea în care Sanda a reușit, printr-un set de întrebări, cum să ne găsim misiunea personală și țelurile. 

Majoritatea celor prezenți la întâlnire au plecat cu o mare bucurie și împlinire, cu răspunsuri aflate la întrebările lor și desigur, cu emoții pozitive. 

Iata ce a impartasit Bianca Ciupitu: <<Mie mi-a placut foarte mult faptul ca Sanda Ciorna a optat sa isi "deschida sufletul" in fata atator ascultatori, ochisori curiosi si suflete frumoase. Multumiri Sandei pentru deschiderea de care a dat dovada, sinceritatea cu care ne-a vorbit si incurajat in demersurile luate pentru identificarea sensului vietii noastre. Multumiri, multumiri tuturor!>>
 

Mulțumesc mult, Sanda pentru ce ești, ce transmiți și pasiunea pe care o pui în lucrurile pe care le faci!

 Mulțumesc, View Coffee pentru găzduire!

 Mulțumesc, mulțumesc mult oamenilor dornici de evoluție, care vin la Seri Pozitive!
Pe Sanda Ciorna o gasiti pe site-ul ei  http://sandaciorna.ro/ 
Mai multe poze de la eveniment gasiti pe pagina Schimbare Pozitiva.
Daca doriti sa participati la alte evenimente de acest gen, va puteti inscrie pe grupul de facebook Seri Pozitive Baia Mare
Pana data viitoare,
Fiti buni,



Baia Mare

25 octombrie 2018




Comentarii