Sărbătorește-ți viața!


Sărbătoresc viața!.... Și nu doar eu, că am plecat o gașcă de 9 doamne frumoase, care mai de care mai frumoase! :) Anamaria, Roxana, Teodora, Janina, Bianca, Mădălina, Ancuța, Camelia am plecat la 8:30 spre Satu Mare.

Ce este ”Sărbătorește-ți viața!”?Lasă-te călăuzit de vocea ta interioară spre un nou drum al inimii tale. Reamintește-ți de toate darurile pe care le ai și scoate-le la lumină.
Descoperă drumul către tine și fii cea mai bună variantă a ta.
În cadrul evenimentului ai ocazia să te lași inspirat(ă), să îmbrățișezi provocările ca apoi să-ți regăsești și asumi puterea interioară.
Vino și ia-ți doza de energie, inspirație și pozitivitate la ediția a 9-a a evenimentului de transformare personală SĂRBĂTOREȘTE-ȚI VIAȚA! ” așa cum am găsit descrierea pe site-ul evenimentului.
Deci, o întâlnire cu oameni pozitivi, dorinici de schimbare și de a-și da un refresh la ceea ce aduce sărbătoare în viața lor, împreună cu 4 doamne cu un cuvânt de spus în această sferă.
-
Delia Danea, Delia Mureșan, Heidi Hoka, Irina Gherghilescu
 ©Delia Mureșan

A început Delia Danea, care a vorbit Despre oportunități și decizii asumate. Delia, coordonatoarea tuturor coordonatorilor locali ai Serilor Pozitive, ne-a ajutat să vedem că obstacolele și greutățile pe care le întâmpinăm în viața noastră sunt de fapt oportunitățile noastre de creștere cele mai mari.
La ce ne ajută să ne șlefuim? La ce ne ajută toate aceste evenimente? Ei bine, ne ajută să dăm mai departe ceea ce știm generației de după noi. Deci dacă vrem să schimbăm viitorul, să începem să ne schimbăm acum.
Oportunităţile ne scot din zona de confort pentru că prezenţa noului în viaţa noastră aduce o situaţie de incertitudine pe care nu ştim cum să o gestionăm şi atunci renunţăm să mai vedem şi alte posibilităţi, ne închidem în noi, ne sufocăm creativitatea şi ne declarăm ghinionişti. Prin educaţie, ca să ne protejăm de suferinţă, am fost învăţaţi să ”punem răul înainte”. Universul îţi răspunde negreşit la vibraţia pe care o ai faţă de nou, în funcţie de abordarea ta. Dacă abordarea este deschisă, nenumărate oportunităţi se deschid în faţa ta.”
Momentul emoționant a fost filmulețul pe care l-a proiectat în timpul discursului ei, Building A Bridge Of Light, secvență din Happy Feet.


Mulțumim, Delia!
Facebook: Delia Danea
website: Delia Danea

Al doilea speaker, Irina Gherghilescu, Iartă-te! Iubește-te! ”Nu există iubire de sine fără acceptare și iertare de sine. Am învăţat să respir, să râd, să iubesc şi să mă bucur de fiecare moment dincolo de orice proiecţii sau condiţionări.Restul este cuprins în bucuria de a fi.”
Și Irina mi-a plăcut mult, pentru că am rezonat puternici cu mesajul ei și ne-a împărtășit că de fapt, pe lumea asta când venim, venim cu 2 frici. (atââââât????!!!!!!!)
  1. Frica de a nu cădea de la mare înălțime
  2. Frica de zgomote puternice
……………………….restul de 9999 de frici le dobândim. Dacă vă sună cunoscut bifați o frică:
-Ai grijă să nu dai cu capul!
-Vezi pe unde mergi să nu te împiedici!
-Nu poți urca acolo, că e prea sus!
-Ți-am zis eu că nu poți, nu mai încerca! Nu poți, lasă-l în pace!
-Nu poți să duci aia, că e prea grea! Ți-am spus!
-Gata cu râsul, că imediat se lasă cu plâns! Ți-am spus! No, vezi?
-%^GBTHYU&EWVTU%YUY^&ffdsrewccrree5
(Dacă se pornește inevitabil o listă de frici, dă-i bătaie și scrie-le, că poate începi lista de frici la care poți să lucrezi una câte una)
Irina ne-a împărtășit atunci un filmuleț despre natura divină din noi, pentru a ne motiva să ne regăsim în interior, pentru a-L putea căuta pe Dumnezeu în noi.

O veche legendă hindusă povestește că pe vremuri toți oamenii erau zei, dar au abuzat de divinitatea lor și atunci Brahma a decis să le retragă natură divină și să o ascundă undeva unde oamenii să nu o poată găși.
Zeii mai mici au propus atunci să ascundă natură divină a omului în pământ, dar Brahma le-a spus "Nu, nu e destul, atunci când vor sapă pământul o vor găsi."
Atunci zeii au sugerat să ascundă natură divină în adâncul oceanului. Dar Brahma le-a răspuns din nou "Nu, pentru că mai devreme sau mai târziu oamenii vor explora adâncurile oceanelor si într-o bună zi o vor găsi si o vor aduce la suprafață."
Atunci zeii mai mici au spus "Nu știm unde să o ascundem, nu pare să existe pe pământ sau în apă un loc în care omul să nu ajungă într-o zi."
Atunci Brahma le-a răspuns "Iată ce vom face cu natură Divină a omului, o vom ascunde în adâncurile ființei lui, este singurul loc unde nu se va gândi niciodată să caute."
Legenda spune că din acel moment omul a făcut înconjurul lumii, e explorat, a escaladat, s-a scufundat, a săpat - în căutarea unui lucru care se găsește deja în el însuși…

Irina ne-a încurajat să practicăm ho’oponopono: Îmi pare rău! Te rog să mă ierți! Te iubesc! Mulțumesc!
Și am făcut o meditație foarte puternică de iertare de sine.
Și nu în ultimul rând, Irina ne-a încurajat să testăm și să măsurăm cât de repede ni se poate schimba viața odată ce începem să ne iertăm.
Mulțumim, Irina!

Al treilea speaker al evenimentului, Delia Mureșan, fondatoarea Asociației Schimbare Pozitivă și a proiectului frumos din care fac parte aici la Baia Mare, Serile Pozitive, ne-a împărtășit cum a ajuns ea să fie mesagerul îngerilor. Sunt un om simplu cu o misiune specială: aceea de a-i apropia pe oameni de îngeri și de Dumnezeu. După ce am cunoscut-o pe Doreen Virtue și mi-am înțeles misiunea personală, duc o muncă susținută de mai bine de 7 ani în a traduce mesajele îngerilor și a-i călăuzi pe oameni.”
Delia ne-a ajutat să înțelegem mai bine cum putem să comunicăm cu îngerii și cum putem să îi recunoaștem. Fiecare are scenarii în cap despre cum anume ar trebui să fie această comunicare, avem impresii, nu tot timpul pe cele bune, despre cum ni se desfășoară aceste semne, care vin de la îngeri.
Delia a dat un exemplu personal (eu zic că fix astea îs cele mai bune!):
Eram pe stradă și mă tot gândeam ce să fac cu proiectul pe care îl aveam în cap, oare ce să fac? Să fac sau să nu fac? ….. Și trece un om pe lângă mine, vorbind la telefon tare și zicând:
-Ce te tot agiți atâta pe degeaba? Ia decizia aia odată, ce e așa greu?” (notă explicativă: parafrazez, că n-am înregistrat-o pe Delia, redau din hardul propriu :)
Sau…. ne gândim la ce să facem în timp ce conducem și ne pică ochii pe un panou publicitar cu mesajul ”Ai grijă de tine! Odihnește-te! Cumpără saltelele pufoase de pat de ______”

Niciodată nu o să găsim semnele sub formă de pancarte pe care să scrie S E M N. :))

Și pentru că teoria ca teoria, Delia are felul ăsta fain de a fi de a ne ajuta să trecem la acțiune și la lucruri concrete și ne-a rugat să ne împerechem, cu o persoană pe care nu o cunoaștem, dar să avem oarece chimie.
Mergând spre Delia, căutându-mi parteneră, tot către Delia a venit și Ela Balaj,(cu Ela ne cunoaștem încă dinainte de a fi psiholog și am o simpatie deosebită pentru ea, pentru cine este ca om și ca femeie) despre care nu știam că urmează să vină la eveniment (n.r. Nici ea nu a știut că vine! S-a decis cu o zi înainte! haha)
Ne-am îmbrățișat și ne-am spus mesajele:
Eu către Ela: ”Trebuie să ai încredere că vocea ta este suficient de puternică în așa fel încât să vorbești la un public mai mare! Pregătește-te să ai o scenă mai mare!”
Ela către mine: ”Îs puțin derutată, nu știu dacă mesajul este de la mine sau de îngeri, dar simt că trebuie să îți spun că să nu te lași influențată de ce zic ceilalți, tu știi foarte bine ce ai de făcut, fă în continuare că faci bine!”

Și uite, așa, doamnelor și domnilor, vă dezvălui că prima întâlnire de Seri pozitive o va avea ca invitat pe Ela Balaj!!! Ta na! (sper că se aude sunetul de fundal! :)))

Mulțumim, Delia!

website: http://deliamuresan.ro/ & http://angels777.com/ &https://cadouripozitive.ro/

facebook: Deliamuresan444

Al patrulea speaker al zilei, Heidi Hoka, Fericirea vs. Desăvârșirea de sine Nimic nu este mai convingător decât propria experință. Însă adesea ne sacrificăm viitorul pentru că ne tot reparăm trecutul. Ca niște diletanți, ținem cu dinții de experiențele trecutului și căutăm șamanii să ne vindece. Iar în obsesia vindecării venerăm un singur lucru: inerția. Așteptăm. Asteptăm ca niște amatori să vină forțe asupra noastră ca să ne trezim. Iar când ele nu apar, întindem mâna să înghițim un Prozac. Subestimăm ceea ce am putea deveni. Ne trebuie antrenori pentru suflet. Iar în devenirea noastră petrecem o viață căutând fericirea. Însă avem doar zile… Iar zilele pe care le numim bune ne aduc doar momente de fericire. Zilele proaste ne creează experiență. Iar cele mai dificile zile ne dau lecții de viață. Iar aceste lecții de viață ne duc spre desăvârșirea de sine.”
Heidi a fost o drăguță și o dulce, atunci când ne-a împărtășit cum i-a luat ei 4 ore ca să ajungă de la Cluj la Satu Mare: ”Să știți că eu sunt o mare amatoare de Waze, eu nu plec de acasă fără să văd pe Waze ce zice când plec. Dar de data asta, nu, nu știu ce m-am gândit eu. Cum conduceam eu așa, de vreo oră, mă sună o prietenă…<<-No, ce faci? Ai ajuns la Satu Mare?>>
Eu:<<Nu, abia sunt la Huedin!>> <<-Păi ce cauți tu la Huedin?? Că nu pe-acolo se merge?>> <<What the f*#k?>> ”
Ei bine, Heidi ne-a împărtășit despre Kintusugi, arta japoneză de a lipi un vas de ceramică spart, făcându-l și mai valoros decât înainte, asta și datorită aurului cu care sunt lipite.
No, așa și cu noi, oamenii. Realizăm că sunte broken, defecți sau cum vreți voi, dar suntem mai valoroși odată cu rezolvarea problemelor pe care le avem.
Nimeni nu ar fi evoluat dacă nu ar fi existat problemele noastre.
Mulțumim, Heidi!
facebook: Heidi Hoka

Delia Mureșan a revenit pentru sesiunea în care ne-a dat detalii despre ce s-a întâmplat în 2018 și sub ce aspecte se află 2019.
Ne-a dat și piesa lui 2019 (fabuloasă aș zice eu, cu un clip fain fain) Humble and Kind.


O întâlnire absolut inedită și transformatoare, cu atât mai mult cu cât am înțeles altfel plecarea lui Attila dincolo, prietenul și mentorul meu din ultimii ani.
Mesajul Deliei venit de la îngeri a fost revelator pentru mine și mă bucur că toate s-au așezat așa, chiar dacă în prima fază nu înțelegem aceste ”despărțiri”. ”Dreptatea divină cu dreptatea noastră nu este același lucru!”

Le mulțumesc celor din Baia Mare care au fost prezenți la acest eveniment atât de frumos!
O felicit pe Delia Danea pentru organizarea excelentă!
Până data viitoare,
Fiți buni (mai ales cu voi),
Roxana Cutureanu
12 decembrie 2018


Comentarii