Testimonial cancer de piele: bazaliom


Pentru că sunt fascinată de puterea uluitoare pe care o are Laminine, caut cazurile cele mai neobișnuite rezolvate de acest produs.
Dar aici nu este doar vorba doar despre rezolvarea unei probleme de ordin fizic, ci și despre faptul că omul și-a schimbat cu totului viața. Deși a fost pus în fața unui diagnostic deloc ușor, știți cum se spune…. ”Speranța moare ultima!”.
Și cred cu tăria, că atât timp cât omul este în viață, mereu se poate face ceva.

Așadar, iată coordonatele:

Elguja Kvinikadze, din Georgia, chirurg ortoped de meserie, diagnosticat cu cancer de piele de tip bazaliom. În partea dreapta a fetei, tumoarea începuse să crească și să îl deranjeze pe Elguja. După analize amănunțite s-a stabilit că are cancer de piele, bazaliom, situat chiar la ochiul drept.

Recomandare varianta 1) radioterapie, ce avea ca efecte secundare
orbirea.
Recomandare varianta 2) operație, ce avea ca efecte secundare cicatrici.

Elguja nu și-a asumat aceste efecte secundare, apelând cu încredere la Irene Savchin, prietena ei care i-a recomandat Laminine.
Pe Elguja l-am văzut de două ori, prima dată în Praga, la Convenția Europeană Life Amplified, a doua oară, pe croaziera pe Mediterană. 
Elguja pe croazieră, alături de Alex Somogyi, Smarald, România și Ungaria

El este dovada vie ca Laminine lucrează pentru binele suprem al nostru.

Atenție! Laminine este supliment alimentar și nu înlocuiește tratamentul pentru niciun fel de afecțiune. Fiecare persoană este responsabilă de a lua cele mai bune decizii în cunoștință de cauză, tocmai de aceea, acest articol nu vorbește despre ce ar trebui sau nu ar trebui să facă bolnavii, de orice afecțiune, ci scoate în evidență ceea ce acest domn din Georgia a decis pentru binele lui.

Roxana Cutureanu

Materialul în format video pe pagina de facebook Sănătatea începe cu Laminine.
Bibliografie:
  1. Canalul de youtube al Irene Savchin
  2. Ce este bazaliomul 
  3. Site-ul oficial LifePharm 

Comentarii