Da, am fost în vacanța de vis cu LifePharm, vacanța pentru care compania ne-a recompensat pentru munca depusă pentru ei. Ne-am calificat o gașcă chiar faină din România, pe vas am fost circa 300, cei mai mulți au fost din Ungaria și Germania.
 
la Pool Bar

 Am plecat cu un microbus, cu un Ford Tranzit, am pornit vineri la ora 5 din Baia Mare și am ajuns sâmbătă dimineață la 9 în Veneția. În parcare, chiar lângă vapor, ne-am întâlnit cu echipele din Satu Mare, Oradea și Arad și ne-am bucurat de cele 7 zile ce urmează să le trăim împreună.
 
 Vasul se numește Rhapsody of the Seas și am plecat pe traseul Veneția-Split-mare-Atena-Katakolon-mare-Veneția. Am fost 2000 de pasageri cu 800 de angajați ai Royal Carribean, între cele mai mici vase pe care le are această companie.  
in Split, cu Helga si Marius.

 
 După ce am urcat pe vas, ne-am bucurat să ne vedem cabina, (a noastră a fost interioară, alții au avut cu balcon sau gem/hublou), să facem duș și să ne bucurăm împreună cum plecăm pe mare.
 
 Datorită faptului că am avut pachetul Beverage Deluxe inclus,(circa $450/pers) ne-am bucurat de cafea, sucuri de portocale proaspăt stoarse, vin, bere, cocktailuri. Ce mi-a plăcut foarte mult: am savurat câteva băuturi care-mi aduc aminte de perioada în care am locuit în State: Hurricane, Mai Tai, Riesling Château Saint Michelle.
 
 
la Acropole, in Atena
Soare mult și puternic, cel mai cald mi-a fost în Atena, unde mercurul din termometre indica 37 de grade Celsius, însă eu am simțit 45! După ce cu 2 zile înainte, în Split m-a prins soarele în apă și pe mal într-o oră și jumătate cât m-am lăsat expusă cu cremă SPF50, în Atena aveam un prosop pe cap, fustă lungă și muuultă apă lângă mine, ca să nu-mi compromit vacanța.
 Ce m-a ajutat să mă mențin au fost cele 2 best sellere de la Forever, Aloe First și gelul verde de Aloe. (multumesc, Raluca Fage!) 
 
la Panathenaicum Stadium, Atena

 Am avut 2 întâlniri de lucru, de atlfel foarte relaxante și binevenite în care au fost recunoașterile din LifePharm, promoțiile pentru croaziera din Caraibe și câteva povești de succes ale oamenilor care au reușit. Desigur, toată lumea a fost aplaudată pentru că iată, efortul susținut și devotamentul față de companie a fost răsplătit!
 
secvente de pe croaziera

 Am lucrat mult și am să lucrez în continuare, dar nicio firmă din câte au fost, pentru care am lucrat, nu mi-a recompensat munca făcându-mi cadou o croazieră pentru mine și soțul meu!
 
cu fondatorul companiei, Wickson Suyanto si sotia lui, Linda

 Toată experiența a fost fabuloasă, nu aș schimba nimic din ceea ce am trăit, totul a fost unic și minunat!
 
 Câteva poze pun, așa, ca să vorbească de la sine, mai mult decât bucuria din sufletul meu!

Roxana Cutureanu
iunie 2018

 

Comentarii