Cheia pentru scăderea colesterolului și a trigliceridelor


Trăim în secolul vitezei, în vremea lui ”n-am timp” și a lui ”nu pot”. Mâncăm și dormim pe fugă, inclusiv ne grăbim să ne relaxăm și asta chiar și așa cum o facem.
Sunt înconjurată de oameni care nu își fac timp de ei, de abia o fac pentru copiii lor. Tocmai că totul se întâmplă pe fugă, nu ne hrănim corect, nu ne hidratăm suficient, nu facem sport...
Și uite așa ne trece viața.
Pasiunea mea este să îi ajut pe ceilalți.
Pe aceia care își doresc să fie ajutați. Așa am decis, nu mai pierd energie cu cei care nu ascultă, (aici nu mă refer că ar trebui să mă asculte pe mine), mă refer că le vorbesc, dar nu aud. Cred că la toți ne vine rândul să trecem prin asta….
Bun, acuma totuși pentru aceia care ascultă și care se documentează, pentru aceia care citesc și înțeleg ce înseamnă informațiile prețioase, iată ce le sugerez pentru zile agitate, pentru un somn mai bun și pentru o minte limpede, dar mai ales pentru normalizarea colesterolului și a trigliceridelor, asta după ce Dr. Edward Andujar a făcut un studiu clinic, pe care l-am detaliat într-un articol anterior.

Suplimentul alimentar Laminine reactivează celulele proprii stem.

Laminine (Lami 9) conține un extract de ou de găină fertilizat din ziua a noua de viață, care este extras atunci tocmai pentru ca ritmul de creștere atinge un apogeu în ziua a 9-a: de 1000 de ori mai repede decât în oricare altă zi, asta deoarece conține factorul de creștere al fibroblaștilor.
La oameni, acest FGF se găsește doar în placenta femeii însărcinate.





Laminine are 3 compuși: 
  1. FGF
  2. Proteine din boabe de mazăre
  3. Proteine din peste, din cartilaj de rechin

Îl parafrazez pe Dr. Andujar: Cum funcționează Laminine?
În timp, o celulă normală din corpul uman, odată cu trecerea timpului nu mai funcționează normal, însă fiecare celulă din corpul uman are ceea ce se numește o celulă stem adultă, ele se găsesc în toate organele noastre, se află în creier, în stomac, în inimă, în plămâni, în toate organele noastre. Aceste celule sunt ”adormite”, ele nu fac nimic.
Dar ceea ce poate sa facă factorul de creștere al fibroblaștilor este să le trezească, să le activeze, deci să le pună la treabă!
Dacă ele sunt active, atunci ele folosesc aminoacizii și proteine, atunci celula revine la funcționarea ei normală și naturală! Deci, organismul se vindecă singur din interior! Noi nu mai facem nimic în plus!
Deci cine face toată treaba de restabilire al echilibrului natural interior al celulei? Aceste celule stem adulte activate odată cu Laminine.

Cum funcționează Omega+++?

Din fericire pentru dumneavoastră, Omega+++ are mai multe beneficii decât clasicele produse cu Omega.
Când ești tânăr, vasele de sânge sunt flexibile și sângele curge ușor. Dar după ce se adaugă în alimentație mâncare de tip fast food, vasele de sânge încep să se îngusteze. După 20 de ani, din nefericire, vasele de sânge adaugă și niște calciu pe pereții vaselor sanguine, iar după vârsta de 30-40 de ani, încep problemele cu tensiunea arterială. După 40-50 de ani, încep să se manifeste problemele de sănătate: infarcturi, atacuri cerebrale, etc.
Omega+++ vă poate ajuta să preveniți aceste probleme grave de sănătate.
Omega+++ conține Omega 3, 6 și 9, Coezima Q10 și vitamina K2.
Beneficii: normalizează colesterolul, iar vitamina K2 redirecționează calciul care ar dori să se depună pe peretele vaselor de sânge către oase și dinți, acolo unde îi este locul, iar coenzima Q10 reduce presiunea din vasele de sânge și oprește oxidarea.

Cele 2 suplimente luate împreună fac echipă foarte bună pentru scăderea colesterolului și a trigliceridelor.

Bibliografie:
  1. Dr. Andujar despre Laminine și Omega
  2. Glicemie + colesterol
  3. Laminine 
  4.  Omega+++
  5. rezultatele studiului clinic realizat de Dr. Andujar 

    Comenzi și înscrieri:

    https://mylifepharm.com/2cutureanu
    telefon: 0751 02 14 84
    ©Roxana Cutureanu


Comentarii