Turneul de primavara Executive Tour, aprilie, Cluj Napoca


Turneul de primavara LifePharm Executive Tour ne-a adus in carne si oase luni, 23 aprilie, pe cativa din consiliul de conducere a companiei LifePharm Global Network.
Astfel, a fost prezent Franz Gaag,Vicepresedintele de regiune pe Europa, Anja Rogan Pirc, Director Regional de Vanzari si Marketing si Winston Suyanto, unul din fratii gemeni ai familiei fondatoare, Vicepresedintele responsabil pe Dezvoltarea Afacerii. (detalii gasiti aici)
Gazde si organizatori, Sergiu Barbus si AlexSomogyi.

Noi am plecat de la Baia Mare, in formula de 3,
cu Flavia Sofron si Eniko Orban, si bineinteles, ne-am
intalnit cu dragii si bunii prieteni din companie care au parcurs si ei suficienti kilometri pentru a ajunge, plecand din Satu Mare, Oradea, Arad, Bucuresti.


Una din partile interesante ale intalnirii noastre a fost experimentul facut de Franz Gaag, care a demonstrat ceea ce face suplimentul companiei Omega+++ si Digestive+++ comparativ cu 2 suplimente, destul de bune, cu ulei de peste.
O pastila Digestive+++ a fost adaugata in niste fulgi de ovaz, vezi experiment similar aici, de asemenea, o pastila de Omega+++ a fost adaugata intr-un pahar cu apa calda, vezi experiment similar aici.

Alex Somogyi, care a ajuns deja la nivel de Platinum, a prezentat pe scurt despre suplimentele LifePharm. 

Pentru mine partea cea mai faina a serii a fost prezentarea facuta de Anja, care mi-a dat din nou un imbold mental si emotional de a continua munca de a ajuta oamenii. M-a inspirat inca o data, asa cum o face de fiecare data.

Aici este pagina ei, o sa ma inspire si pe mine.

 
Desigur, s-a vorbit despre planul de compensare, despre croaziera pe Mediterana care ne asteapta din iunie, desigur despre cea din Caraibe de anul viitor, despre “de ce-uri” si alte bariere mentale care le avem.

Pentru mine a fost, fara doar si poate, un alt lucru fabulos l-am putut face pentru mine si viitorul meu.

Roxana Cutureanu
26 aprilie 2018



Comentarii