Emotiile pozitive-motorul dezvoltarii personale

Prima seara pozitiva pe care am organizat-o a fost cu tema Emotiile-motorul dezvoltarii personale, avandu-l ca speaker pe psihologul Anton Suluman, prietenul meu cu care am cea mai longeviva colaborare.
Evenimentul s-a intamplat la Podul Viilor 9 si am avut bucuria sa fie peste 20 de oameni interesati, unii cu care ne vedem des mai pe la toate intalnirile interesante, unii pe care ii vedeam pentru prima data.
Sigur ca focusul a fost pe emotii si de unde vin ele, diferenta dintre emotii negative si emotii pozitive, legatura dintre auto-sabotare si emoti, de ce emotiile negative te "storc" de energie, iar emotiile pozitive te "incarca" cu energie, putere si vitalitate, despre emotiile din activitate, succes, implinire,
fericirea si satisfactia in viata, samd.

Iar acum, va dau recomandarile lui Anton pentru a te fi pozitiv zilnic:



  1. Fa o activitate care iti place si care te relaxeaza: rugaciune, meditatie, sport, lectura, dans, practica spirituala.
  2. Eliminarea unui program negativ din viata ta: de exemplu stima de sine scazuta, neincrederea, rusinea, autosabotarea, relatia cu banii, programul de victima-perdant.
  3. Distanteaza-te de oamenii toxici si apropie-te de oamenii pozitivi si care te inspira. 
  4. Lunar, du-te la un program de dezvoltare personala.
  5. Incepe sa vindeci bagajul emotional al familiei de origine.
  6. Daca esti la inceput cu business-ul tau, atunci ofera gratuit pentru ca asta inseamna ca oferi valoare. 

Clipul detaliat cu ceea ce a consemnat Anton la seminarul de Seri Pozitive il gasiti in evenimentul creat pe facebook. Click aici. Multumesc, Anton! Pe Anton Suluman il gasiti http://www.psihologbaiamare.eu/ Asociaţia Schimbare Pozitivă isi propune sa ofere un cadru de întâlnire şi socializare cu discuţii conduse de speakeri cu experienta in domeniu. Este locul unde iti iei portia de energie pozitiva.
La eveniment sunt invitati persoane cu influenta pozitiva in comunitatea locala si care pot, prin exemplul personal, sa motiveze oamenii sa faca o schimbare in viata lor.
Urmatorul eveniment se intampla marti, 24 aprilie, incepand cu ora 18:00, se numeste Yoga-Terapia prin ras si il are ca speaker pe instructorul sportiv Mihaela Ariciu.
Detalii si inscrieri eveniment: http://schimbarepozitiva.ro/yoga-terapie-prin-ras/

Comentarii