Ce sunt celulele stem și de ce e important că Laminine le reactivează?


Acesta este un articol care își propune să aducă în atenția voastră câteva informații despre ce sunt și ce fac celulele stem. Asta, strict din punct de vedere al meu, consilier LifePharm Global Network. Pentru că acțiunea cea mai importantă a suplimentului LifePharm, Laminine, este aceea că reactivează celulele stem nediferențiate.

Thomas Alexander-Activeaza-ti celulele stem


Ceea ce este unicat despre celule stem este capabilitatea lor de a face toate aceste alte tipuri de celule. Celulele stem sunt furnizori de celule noi. Când celule stem se împart ele pot face mai multe celule stem sau mai multe alte tipuri de celule. De exemplu, celulele stem din piele pot face mai multe celule stem de piele sau se pot face celule diferenţiate de piele care au locuri de muncă specifice, cum ar fi abilitatea de a face melanină. ( Definitie Wikipedia: Melanina este cea care, de exemplu, conferă pigmentare pielii, ochilor și părului mamiferelor. Lipsa melaninei dă naștere la o afecțiune numită albinism).

Când suntem răniti sau bolnavi, celulele noastre, de asemenea, sunt rănite sau ucise. Când se întâmplă acest lucru, celulele stem devin active. Celulele stem au locuri de muncă de fixare a ţesuturilor noastre rănite şi de a înlocui alte celule, atunci când mor de rutină. În acest fel, celulele noastre stem ne ţin sănătoşi şi pot preveni îmbătrânirea prematură. Celulele stem sunt ca o armată proprie de medici microscopici.

Deoarece, prin natura lor proprie, celulele stem au locuri de muncă de înlocuire a celulelor bolnave sau învârstă, oamenii de ştiinţă au conceput ideea de a folosi celule stem ca terapii pentru pacienţii cu o gamă largă de afecţiuni medicale.
Thomas Alexander-Activeaza-ti celulele stem
Ideea aici este că prin ai da unui pacient bolnav celule stem sau celule diferenţiate realizate din celule stem, putem face uz de abilitatea naturală a celulelor stem de a vindeca o multitudine de probleme si a face un pacient sănătos din nou.

Studiul celulei stem reprezinta unul dintre cele mai fascinante domenii ale biologiei din zilele noastre. Dar ca multele domenii in curs de dezvoltare de necesitate stiintifica, cercetarile legate de celulele stem ridica intrebari stiintifice la fel de rapid precum genereaza noi descoperiri.

Cercetarile despre celulele stem reprezinta cunostinte evoluate despre modul cum un organism se dezvolta dintr-o singura celula si cum celulele sanatoase inlocuiesc pe cele bolnave intr-un organism.
Celulele stem se folosesc pentru a menține organismul tânăr astfel:
  1. În medicină
  2. În cosmetică și
  3. În frumusețe

Până la vârsta de 20-21 de ani, celulele stem pe care noi le avem în mod natural în corp intră într-o stare de latență. Astfel, începe procesul de îmbătrânire. Suplimentul Laminine conține FGF2, factorul de creștere al fibroblaștilor și tot lanțul de 22 de aminoacizi, astfel, reactivând celulele stem nediferențiate.

Iată de ce este important acum să consumăm Laminine, care sunt aplicațiile practice ale reactivării celulelor stem:
  • Este Anti-ageing / anti-îmbătrânire
  • Ajută creierul
  • Îmbunătățește memoria
  • Crește colagenul, ajută pielea
  • Crește libido-ul
  • Îți dă energie
  • Ajută la o recuperare mai ușoară în situații post-operatorii după eforturi mari
  • Ajută corpul să se odihnească mai bine în timpul somnului deoarece creierul intră mai ușor in faza de REM (rapid eye movement)
  • Reduce nivelul cortizolului, hormonul stressului (este studiu clinic care dovedește asta)
  • Iată și un supliment care lucrează inclusiv pe nivelul emoțional, stabilizează emoțiile, ajută creierul să secrete serotonina, hormonul fericirii.

Dacă vă interesează acest produs, contactați:
📞0751 02 14 84
https://mylifepharm.com/2cutureanu
©Roxana Cutureanu



Bibliografie:





Comentarii