Apa si Laminine-sinergia perfecta

Atunci cand se incepe consumul suplimentului Laminine al companiei LifePharm Global Network este necesara o cantitate mai mare de apa.

Cantitatea optima care trebuie consumata este simplu de calculat:
La fiecare 25 de kg de greutate corporala este necesar sa se consume 1l de apa de calitate.
Aceasta doza optima se realizeaza prin cresterea treptata a cantitatii de apa consumata zilnic, un proces bland, intrucat este importanta mentinerea progresului la care s-a ajuns.
Daca o persoana nu s-a hidratat corespunzator ani de zile, cu siguranta ca efortul pentru a ajunge la cantitatea optima va fi unul mare, deci va fi dificil, dar nu imposibil. 
De asemenea, va recomandam sa consumati cea mai mare cantitate de apa in prima parte a zilei si cat mai putina seara. Tocmai de aceea, e bine sa aveti o sticla de apa langa dumneavoastra tot timpul, in masina, la birou, o cana de apa la trezire si la culcare.

Din cand in cand, adaugati cate o felie de lamaie si chiar o lingurita de bicarbonat de sodiu pentru alcalinizarea pH-ului.

Schimbarile care se produc in corp in momentul in care consuma mai multa apa:
  • urinari si scaune mai dese si mai moi.
  • energie mai multa
  • se consuma mai putina mancare
  • mintea este mai agera si somnul este mai bun
  • organele interne functioneaza mai bine
  • creierul va reactiona mai bine (creierul este compus din 80%apa)

Pentru un tratament optim cu Laminine si/sau suplimentele PowerHouse ale companiei, mentineti o perioada de 3-6 luni, comunicati in permanenta cu consultantul dumneavoastra.
Text: Roxana Cutureanu
recomandari: farmacist Flavia Sofron
grafica: Thomas Alexander

Comentarii