Ce este Reconfigurarea?

Greu de descris în cuvinte, pentru că nici eu nu puteam anticipa ce se poate întâmpla.
Și cred că asta îmi și place cel mai mult, ideea de a fi deschis schimbărilor și de a înțelege că, de fapt, reconfigurarea este regăsirea sinelui pierdut între trebuie, nu am voie și m-am săturat!
Reconfigurarea se întâmplă ori dacă ți s-a întâmplat ceva, de regulă ajunge cuțitul la os sau rareori, așa, de bunăvoie, după cum bine m-a ajutat prietena Izabella KisKasza să zicem.
Reconfigurarea, ca de fapt, multe alte programe și angajamente pe care și le iau oamenii ca sa prospere, oferă ajutor oamenilor care doresc să se schimbe.
Tocmai aceste schimbări se realizează la nivel profund, pentru că eu cred că niciodată o schimbare autentică și de durată nu se poate manifesta decât dacă privim holistic.
De exemplu, preoții recomandă post și rugăciune. Adică, post, abținere de la unele alimente și hrana cu alimente de origine vegetală și rugăciune, adică ajutor de la Dumnezeu pentru evoluția sufletului.
Mai mult, citim cu toții pe rețelele de socializare foarte multe articole despre cum să ne schimbăm, multe articole gen ”11 lucruri care le fac oamenii de succes”, ”5 alimente sănătoase la micul dejun” etc, dar puțini le și aplică.
Bucuria mea în Reconfigurare este că de data aceasta toată teoria trece în practică, pentru că ai grupul de suport, ai motivația și mai ales, ai termen limită. Începem acum, în noul an și terminăm la început de primăvară, tocmai când lumea se dezmorțește și apasă butonul de panică pentru a reintra în formă.
Foarte multe dintre obiectivele noastre nu se realizează tocmai pentru că nu le punem termene limită sau deadline cum zic americanii. Unde dead  înseamnă mort și line înseamnă linie, un fel de să mor io dacă nu fac asta! :)
Ei, vine un fel de challenge, o provocare, cumva, o direcționare conștientă de a face eforturi spre acele lucruri.
Dar e ziua 1 din anul nou, e ziua în care toată lumea e fericită și privește cu optimism la noile șanse care i le oferă!
Sper ca pentru mulți băimăreni, Reconfigurarea traseului să fie un program, un angajament pentru o viață mai bună și cu mai multe realizări. Dacă doriți să vizionați filmulețul realizat la finalul primului program, îl găsiți pe pagina de facebook.
Nu uitați, începem în 22 ianuarie un program de 6 săptămâni de reconfigurare mentală, emoțională și fizică.
Reconfigurarea traseului-Primul pas spre NOUL TU!
Roxana Cutureanu 1 ianuarie 2018

Comentarii