Cum reducem stresul cu PowerHouse?


1.png
STIATI CA FIECARE SUPLIMENT ALIMENTAR DE LA COMPANIA LIFEPHARM reduce stresul?
Cei care consumati produsele companiei LifePharm de ceva vreme ati inteles ca hormonul stresului, cortizolul, poate face ravagii in corpul vostru.
Cortizolul este absolut necesar pentru supravietuire, dar atunci cand este in exces, da stari de anxietate, panica si slabiciune.

LAMININE REDUCE STRESUL

Consultantii si distribuitorii LifePharm care sunt alaturi de companie de ceva vreme stiu ca Laminine reduce stresul. Am primit nenumarate marturii de la consumatorii nostri si de la familiile acestora care au reusit sa mentina nivelul de stress sub control.
Una dintre cele mai bune descoperiri care deosebeste Laminine de celelalte suplimente alimentare este abilitatea acesteia de a mentine scazute nivelul de cortizol.
De asemenea, daca mentinem jos nivelul de cortizol din corpul nostru, avem abilitatea de a reduce daunele stresului.
Dr. Bjoedne Eskeland a petrecut foarte mult timp, prin anii 1970-1980, pentru a studia beneficiile extraordinare ale extractului de ou de gaina, fiind un pionier in acest domeniu.
Cercetatorul a petrecut foarte mult timp din viata lui documentandu-se despre acest ingredient de exceptie.
A condus un studiu care a aratat ca dupa doar 12 zile de consum de Laminine, nivelul de cortizol scade cu 23%.
Cand nivelul de cortizol se mentine scazut cu Laminine, atunci pragurile pe care le atinge serotonina (hormonul fericirii) cresc, ceea ce duce la o un echilibru mental si emotional. Prea mult stress afecteaza mintea si emotiile.

IMMUNE+++ REDUCE STRESUL

Multi dintre noi au impresia ca IMMUNE+++ este un produs de calitate superioara care ajuta doar sistemul imunitar, dar IMMUNE+++ este foarte util si impotriva stresului.

Viata ne da multi factori de stress, iar intregul nostru organism are nevoie de sprijin pentru a face fata. Multe dintre ciuperci si dintre ierburile continute de acest supliment alimentar, IMMUNE+++ sunt adaptogene.
In medicina traditionala chineza si indiana aceste ierburi ajuta corpul sa primeasca energie. Ashwagandha este cunoscuta si sub numele de ginsengl indian. Include o paleta larga de beneficii cum ar fi reducerea stresului, ajuta la reglarea functiilor cognitive, sanatatea generala a organismului, suport imunitar, somn mai bun, o reechilibrare la nivelul metabolismului, sprijin pentru functiile glandelor suprarenale si mai ales la o buna activitate sportiva.

Conform unui almanah Herbal Phamacopeia, Ashwagandha are un istoric care dateaza de acum 4000 de ani in Scoala Punarvasu Atreya si in textele ayurvedice.


Desi este vazuta in principal ca si o planta care ajuta la buna functionare a sistemului imunitar, are multiple beneficii si in reintinerire, la nivel de energie, in eliberarea stresului, a starilor de anxietate si pentru a imbunatati calitatea somnului. Ashwagandha este una dintre plantele care se bucura de o crestere a consumului in ultimii 5 ani.
OMEGA+++ REDUCE STRESUL

Omega+++ este suplimentul campion al companiei LifePharm care ajuta si sprijina  sistemul circulator, de asemenea reduce stresul si nivelul de cortizol.
Conform unor cercetari, compusii Omega3 actioneaza ca inhibitori ai unor compusi inflamatori, care sunt produsi in exces din cauza unui sistem imunitar suprasolicitat.

Unele afectiuni precum depresia si anxietatea sunt raspunsuri ale unor inflamatii puternice produse in creier.

Pentru a-ti mentine mintea cat se poate de limpede, acizii Omega 3 sunt ceva absolut necesar pentru creier. Fiecare celula nervoasa, inclusiv nervul optic care transmite semnale la creier are mare nevoie de acizii Omega 3. Ei construiesc structura unui nerv. Formula din acest supliment include si vitamina K2 care le ajuta pe vasele de sange sa devina mai elastice, deblocand calciul depus in interiorul vaselor de sange pe care il muta in oase, in asa fel incat sa poata sustine cat mai binesistemul osteo-articular in timpul exercitiilor fizice.

DIGESTIVE+++ REDUCE STRESUL

Ati trecut prin experienta unui stomac nervos? Cand corpul se simte coplesit de stress, multi dintre noi trec prin senzatia de “nervi la stomac”, acesta este modul in care corpul nostru raspunde la stress.

Cercetarile din ultimii ani au aratat cat de benefice sunt probioticele si prebioticele de calitate. Multi oameni isi ingreuneaza viata din cauza ca au o digestie proasta sau lenta, o eliminare lenta si multe alte afectiuni care se pot agrava in timp.

DIGESTIVE+++ este un produs unic complex care contine tot ceea ce este nevoie pentru tractul gastrointestinal.
In ultimii ani, descoperirile stiintifice au demonstrat ca bacterille benefice din tubul digestiv imbunatatesc multe aspecte ce tin de sanatatea sistemului imunitar. Bacteriile benefice din DIGESTIVE+++ sunt superioare deoarece fac parte din familia bacteriilor care favorizeaza si protejeaza digestia.

Multe dintre probiotice pot fi digerate de catre enzimele din stomac facandu-le inactive. Bacillus Coagulans isi face drum prin tractul digestiv si prin colon unde colonizeaza tubul digestiv, asa cum se arata in diverse studii. Acesta este probioticul folosit in principal in India de zeci de ani pentru a mentine echilibrul gastro-intestinal.
O flora sanatoasa la nivelul tubului digestiv va fi un factor care poate sa influenteze sanatatea pielii, a ficatului, inclusiv sanatatea creierului. DIGESTIVE+++ iti asigura o paleta larga de enzime digestive care vor dizolva bucatile de mancare in particule minuscule, pentru a putea fi asimilate.
Prebioticele sub forma de frucooligozaharide, extrase din anghinare din Ierusalim si radacina Yacon, frunze de papadie nu sunt digerate si asta inseamna ca ajung in intestinul gros si in colon pentru a aproviziona flora colonului pentru o nutritie optima.

Luati toate cele patru suplimente PowerHouse(Laminine, Digestive+++, Omega+++, Immune+++) pentru sanatatea completa a dumneavoastra si pentru a mentine stresul sub control! Traducere si adaptare: Roxana Cutureanu si Flavia Sofron 0751 02 14 84



Comentarii