Cum sa iti scazi nivelul glicemiei si al colesterolului-rezultatele studiului de caz Dr. Andujar LifePharm

Cel mai mare eveniment al anului 2017 pentru compania LifePharm a fost sambata, 21 octombrie 2017 si s-a intamplat in Praga la Hotel Clarion.
Intalnirea cu reprezentantii companiei a fost una exceptionala, intrucat au participat reprezentanti LifePharm din toata lumea, marea majoritate fiind din Europa, insa am intalnit si din SUA, de unde este compania, din Korea si Georgia chiar, desi ei nu au parte inca de livrare directa si le este inca dificil sa comande aceste produse exceptionale.


Pentru mine, cel mai asteptat moment este cel in care Dr. Edward Andujar prezinta ultimele studii si vorbeste despre noutatile si cercetarile pe care le face pe diverse afectiuni si cazuri.

Pentru acum, ma opresc asupra momentului in care vorbeste despre studiul de caz facut pe glicemie si colesterol

"Glicata – cunoscută în termeni medicali drept hemoglobina glicată (HbA1c) – este analiza de sânge care măsoară glicemia din sânge mai eficient decât o face analiza clasică a glicemiei. Ea reflectă media valorilor glicemice din ultimele trei luni." conform ehealthromania.


Astfel: Grupa A-are nivel ridicat de H-A1c si ia insulina
Grupa B are nivel ridicat de H-A1c si ia medicamente de scadere a glicemiei, in timp ce grupa C are nivel ridicat/normal de H-A1c si nu ia niciun medicament.




                                                                Acestor 3 grupe li s-a administrat suplimentul Laminine de doua ori pe zi cate doua. 2x2 Laminine.

Si iata si rezultatele: Grupa A a scazut de la 10.88 la 9.14, Grupa B a scazut de la 8.39 la 6.13, iar grupa C a scazut de la 6.5 la 5.84.


 
Parametrul #1 HA1-C=> Subiectii cu nivel de glicemie ridicat au consumat 4 Laminine pe zi timp de 12 saptamani, 2 dimineata si 2 seara si testele au aratat ca acest nivel a scazut semnificativ.





Parametrul #2=> Glicemia
Iata rezultatele studiului pentru fiecare grup, dupa 30, 60, respectiv 90 de zile.








Parametrul #3=> Colesterolul
Iata rezultatele studiului pentru fiecare grup, dupa 30, 60, respectiv 90 de zile.







Si... din nou un lucru cu care sa ne mandrim... acest studiu a fost publicat si prezentat la Lisabona, la Al 18-lea Congres European despre Diabet si in Physician's Desk Reference, cartea de capatai pentru medicii din Statele Unite ale Americii.

Daca doriti informatii despre acest produs, ma gasiti:
telefon: +40 751 02 14 84
mail: 2cutureanu@gmail.com


Comentarii