O noua provocare: RECONFIGURAREA TRASEULUI


Statea in mine acest concept si a iesit ca un vulcan: a erupt! Mi-am dat seama ca de ani de zile ma pregatesc pentru asta. Am luat hartia si pixul sau ... tastele, cred ca ma exprim mai bine pe hartie... si am scris. page 1, page 2. Am stiut de la inceput cum o sa il cheme: RECONFIGURAREA TRASEULUI.
Ne definim in ani de zile, in experiente si emotii, ca apoi sa realizam ca de fapt, nu vrem asa, ca vrem altfel.
Am inceput sa vorbesc cu oamenii care am simtit ca sunt potriviti si iata ce a iesit:










RECONFIGURAREA TRASEULUI este un program care dureaza efectiv 6 saptamani si isi propune sa atraga acele persoane care isi doresc sa se reconfigureze in plan mental, emotional si fizic.
In cele 6 saptamani, vom face sport de 3 ori/saptamana, la prima ora a dimininetii, atunci cand vremea permite, in aer liber, 2 ore de cardio si 1 ora de pilates.
La orele de Cardio ne propunem sa facem scoala alergarii, sa alergam...corect, sa sarim coarda, sa antrenam miocardul.
La orele de Pilates, ne propunem sa invatam sa ...respiram, un proces atat de natural si simplu, insa ne intrebam.... de ce uitam sa respiram? Cum arata coloana noastra si cum sa punem cat mai putina presiune pe ea, astfel incat sa ne serveasca mult si bine.
In fiecare saptamana, va fi cate un workshop diferit, pe langa orele de sport, astfel: intalnire cu un psihoterapeut, care ne va ajuta sa ne concentram pe  puterea emotiile pozitive si cum sa ne eliberam de emotiile negative.

Ne vom intalni cu un designer vestimentar, care ne va ajuta sa ne iubim pe noi, indiferent de marimea noastra la haine, de asemenea, cum sa ne simtim bine indiferent de hainele pe care le imbracam.
Ne vom intalni cu un bucatar, care ne va ajuta sa intelegem ca cele mai bune mancaruri sunt cele care le gatim cu iubire, in familie, ca mancarea are gust daca ne dirijam atentia si intentia catre gust, aroma si liniste.
Ne vom intalni cu un estetician, intre cei mai buni din oras, care ne va indruma cum sa ne ingrijim chipul.
In acest program, vom consuma unsupliment alimentar, activator al propriilor celule stem, care ne va intineri de la interior spre exterior.
Nu in ultimul rand, vom aplica in fiecare zi, timp de 6 saptamani, o tehnica foarte utila de eliberare emotionala, Tapping, pentru a ne reorienta catre lucrurile pozitive din viata noastra.

Ne vom concentra pe o reconfigurare completa, mentala, emotionala si fizica, pentru a deveni cea mai buna varianta a noastra.
Daca simti ca acest program este pentru tine si esti dispus sa vezi ce poti deveni cu adevarat, inscrie-te la facebook:
0751 02 14 84 - Roxana

Despre traineri, in articolele urmatoare.


Comentarii