Laminine si normalizarea nivelului de cortizol

Cortizolul este un hormon de tip steroid care este produs de glandele suprarenale, aflate în vecinătatea rinichilor. El are un rol important în organismul tău, deoarece reglează tensiunea și funcțiile cardiovasculare. De asemenea, este bun și la reglarea cantităților de proteine, grăsime și carbohidrați folosite de corp. Nivelul acestuia crește întotdeauna atunci când ești supus unui stres fizic sau de natură psihologică.
Pentru multe persoane, excesul de cortizol din corp lor este cauzat de stres. Pentru a scăpa de astfel de probleme, trebuie să diminuezi stresul la care ești supus zilnic.





 Studiul clinic a fost efectuat pentru a observa ce se intampla cu nivelul de cortizol din corp odata ce se consuma suplimentul alimentar, Laminine.
Studiul a fost facut atat pe femei, cat si pe barbati, cu varste cuprinse intre 36 si 83 de ani. 
Cortizolul a fost masurat din saliva. 
Per total, nivelul de cortizol a fost scazut cu o medie de 23.7%
Participantii au fost impartiti in 2 grupe, care au luat dozaje diferite, 2x2 timp de cateva zile, altii 2x1 timp de cateva zile, s-au facut masuratori de fiecare data.
In general, nivelul de cortizol a fost normalizat.
Nivelul de cortizol difera in functie de varsta.
Subiectii implicati in studiul clinic nu au avut nevoie de tratamente medicamentoase de niciun fel, inclusiv anti-depresive.
Un nivel ridicat al hormonului stresului pentru o perioada lunga de timp are efecte negative asupra starii generale si de sanatate a omului.
Cel mai bine au raspuns in acest studiu femeile, cu o medie de aproape 40% au reusit sa isi reduca nivelul de cortizol din corp, in timp ce barbatii au reusit sa isi reduca nivelul de cortizol din corp datorita lui Laminine cu aproape 30 de procente. 
Sursa oficiala a acestui studiu o gasiti aici.

Daca va intereseaza sa comandati produsul, sunati la
0751 02 14 84
Roxana Cutureanu
https://mylifepharm.com/2cutureanu
facebook: Normalizarea nivelului de cortizol

Bibliografie:
https://www.machomen.ro/

Comentarii